9 Şubat 2016 Salı

The Balm Mary Lou Manizer

      Merhaba

   Geçtiğimiz senelerde makyajda bir aydınlık ve ışıltı modası başladı ki sormayın gitsin. Hemen hemen her kozmetik firması da aydınlatıcı ( Highlighter) furyasına katıldı. Renk renk aydınlatıcılar tenimizi daha sağlıklı, aydınlık ve ışıltılı göstermek için beğenilerimize sunuldu. Bazıları öyle nam saldı ki resmen efsane oldu :))



 Işıltıya dayanamayan bir kadın olarak bende efsane olan o ürünlerden  birini gratis indirimi zamanı edindim. The Balm Mary Lou Manizer , aldığım günden beri makyajımın vazgeçilmezleri arasına girmeyi başardı.



Mary Lou aydınlatıcının rengi ilk bakışta yoğun altın sim içeriyor. Yapısı ne çok kalın nede çok ince. Yeteri miktarda doğru bölgeye uygun bir fırçayla uygulandığında sonuç mükemmel oluyor.



 
     Göz pınarlarınızda ve göz kapağında far olarak kullanımı da güzel performans sergiliyor. Her ten rengi için uygun sayılabilecek bir ürün. Şık metal bir ambalajı var. Oldukça sağlam görünüyor. 8,5 gramaja sahip. Uzun süre kullanım için çok bereketli bir ürün.

      Yalnız söylemeden geçemeyeceğim yeteri miktarda uygulanmadığı sürece disco topuna dönmeniz an meselesi :)) Bu yüzden dikkatli kullanılmasını tavsiye ederim.

       Mary Lou Manizer indirim zamanı  kaçırılmayacak harika bir aydınlatıcı. Ayrıca farklı tonları da mevcut. Gratis mağazasında The Balm standınan ulaşmanız mümkün :)

Sevgiler...


Beni instagram hesabımdan takip etmek isterseniz https://www.instagram.com/guzininaynasi/ bu linkten ulaşabilirsiniz:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder