9 Şubat 2016 Salı

Wet n Wild Confort Zone Palette


        Merhaba Arkadaşlar

  Sizlere indirim zamanı alınabilecek başka bir tavsiye daha vermek istedim.

Bir far paleti düşünün, içinde birbirinden güzel 8 renk tonunu barındırsın. Hem fiyatı el yakmasın hem de bu fiyata inanılmaz performans sergilesin...

Geçtiğimiz ay edindiğim bu far paleti Wet n Wild markasına ait. Hatta bu markanın en ünlü far paleti Confort Zone oluyor kendisi. İçerisinde toprak tonlarının en hoş renkerini barındırıyor. Hafif ışıltılı bir yapısı var. Farların dokusu elinizi dokundurduğunuzda kadife hissi uyandırıyor. Pigmentasyonuda oldukça başarılı.

      Hatta bazı blog ve youtube kanallarından edindiğim bilgiye göre palette yüksek fiyatlı far markalarına muadil olarak gösterilen tonlar mevcutmuş. Ancak ben bu konu hakkında bir yorum yapamayacağım. Zira yüksek fiyatlı muadilleri elimde ne yazık ki yok. Bu sebeple herhangi bir kıyaslama yapmam şu an için mümkün olamayacak.

       Farı uygulamadan önce göz kapağınıza bir far bazı uygularsanız farın kalıcılığını arttırmış olursunuz. Ayrıca farlarda biraz tozutma sıkıntısı mevcut. Ama emin olun çoğu markada aynı sıkıntı söz konusu.




  Ambalajına gelecek olursak çok vasat. Dikkatli kullanım gerektiriyor. Kırılmaya çok müsait. Ambalajın arka kısmında ise farların nasıl kullanılabileceğine dair ipuçları bulunuyor. İster bu ipuçlarına bağlı kalarak makyajınızı tamamlayın yada sanatçı ruhunuzu konuşturun. Karar sizin:))

       Bu paleti gratis'ten 15  tl yada 16 tl civarı bir meblağa satın aldım. Tabi ki yine bir indirim zamanıydı:)) Sanıyorum indirimsiz fiyatı da 20 tl civarlarında. Bu fiyatı da oldukça makul bence.
       Sizde dış güzelliğin ne önemi var önemli olan iç güzelliği diyorsanız Wet n Wild Comfort Zone palet tam size göre.
Naçizane düşünce ve tavsiyelerim şimdilik bu kadar. Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
Sevgiler



Beni instagram hesabımdan takip etmek isterseniz https://www.instagram.com/guzininaynasi/ bu linkten ulaşabilirsiniz:))
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder