2 Mart 2016 Çarşamba

Nıvea Men Sessıtıve After Shave Balsam

        

                       Merhaba,

      Sizlere bu gün makyaj bazı olarak kullandığım bir üründen bahsedeceğim. Ünlü vlogger Nikie Tutorials' ın videolarında bu ürünü kullandığını gördüğümde çok şaşırdım. Ancak deneyince beğendiğimi dile getirmeliyim:))

                             Nıvea Men Sessıtıve After Shave Balsam
Ambalajı biraz hasarlıydı:)

Evet yanlış okumuyorsunuz :)) Nıvea' nın tıraş sonrası hassas cilt nemlendiricisini makyaj bazı olarak kullanabiliyoruz. Likit yapıda ,hassas ciltlere yönelik bir ürün olduğu için ciltte herhangi bir iritasyona (duyarlılık) sebep olmuyor. Cildi oldukça nemlendiriyor ve parlak bir görünüme kavuşturuyor. Fondöteni tutması da oldukça başarılı. Ancak gözenek görünümünde ve kırışıklıklarda herhangi bir etkisi olmuyor. Erkek bakım ürünü olduğu için kokusu erkeksi. Cilde uygulandıktan sonra kokusu bir kaç dakika içinde uçuyor. Hiç kokusu kalmıyor. 

        14 Şubat indirimi zamanında Nıvea Men Sessıtıve After Shave Balsam'ı Migros'tan %50 indirime girdiği zaman 15 tl' ye aldım. Sizlerinde makyaj bazından beklentisi nem ve makyajı tutması ise Nıvea Men Sessıtıve After Shave Balsam'ı denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca marketlerin kişisel bakım reyonlarında bu ürün kozmetik mağazalarına göre daha uygun fiyatlı bulunabiliyor. Bu ürün için önceliğiniz marketler olsun:))
 
            Sevgiler ...

    


Benim 2. Şişem :)
Yapısı Likit


Beni instagram hesabımdan takip etmek isterseniz https://www.instagram.com/guzininaynasi/ bu linkten ulaşabilirsiniz:))
  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder