29 Mart 2016 Salı

Lıme Crime Venüs 1


                    Merhaba,

   Bu gün sizlere yakın zamanda Amerika'ya giden bir arkadaşıma aldırdığım, Lıme Crime markasının VENÜS far paletini anlatacağım. Elime geçtiği andan itibaren hayran kaldığım bir palet oldu kendisi:))
 

Öncelikle çok şık ambalaj tasarımının olduğunu belirtmeliyim. Sert kartondan bir ambalaja sahip. Kapak kısmında yeteri büyüklükte aynası var. Palet bence sonbahar renklerinde 8 ayrı fardan oluşuyor. Kısaca renkleri size anlatmam gerekirse;
Venüs içinde hafif ışıltı bulunduran vişne çürüğü bir far.
Shell sedefli mercan tonunda bir far.
Aura sedefli şampanya tonunda bir far.
Creatıon kızıl kahve tonlarında bir far.
Icon acı kahve tonlarında bir far.
Rebırth turuncu tonlarında bir far.
Dıvıne içinde grilik bulunduran vizonumsu kahverengi gibi bir ton:))
Muse  koyu bordo tonda bir far.
 

      Farların pigmentasyonu müthiş. Paletteki rengi aynı tonda gözünüze uygulayabiliyorsunuz. Kalıcılığı ise siz çıkartmadığınız sürece göz kapaklarınızdan oynamıyor. Tozutma sorunu yok denecek kadar az. Palet ilk bakışta göze küçük geliyor. Ancak farların performansı sayesinde uzun ömürlü kullanıma sahip olacağını anlıyorsunuz. Bence makyaj yapmayı seven herkesin koleksiyonunda bulunması gereken bir far paleti. Fiyatı ise 30/35 dolar civarında. Amerika'dan temin etme imkanı olan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

 
 
    Ne yazık ki ülkemizde Lıme Crime markasının satışı bulunmuyor. İnstagram hesaplarından getirtilebildiğini duydum. İsterseniz araştırabilirsiniz:))
Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler.


Beni instagram hesabımdan takip etmek isterseniz https://www.instagram.com/guzininaynasi/ bu linkten ulaşabilirsiniz:))






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder