4 Mart 2016 Cuma

Avon Luxe Red Haute Ruj

                   
                                   Merhaba,

     Yeni yılın renginin kırmızı olduğuna inananlardanım. Bu sebeple yılbaşı makyajlarımda kırmızı tonlu rujlar kullanıyorum. Bu gün sizlere yılbaşına özel aldığım bir rujdan bahsedeceğim. AVON kataloğundan beğenerek aldığım LUXE serisine ait Red Haute adındaki kırmızı ruj oldukça şık altın renginde bir ambalaja sahip.

 
  
Avon kataloğunda LUXE serisi rujları ışıltılı ve satensi olarak anlatılıyor. Rujun ışıltılı olmasının sebebi içeriğinde gözle görülür irilikte simler bulunması. Öyle ki simler ruju uygularken bariz hissediliyor. Satensi yapıda deniliyor. Evet oldukça yağlı yapıda bir ruj. Bu sebeple dudak çizgisinden dışarı tuhaf bir şekilde taşıyor.(Yayılıyor )  Rengine gelecek olursak katalogda oldukça yoğun renkli bir kırmızı gibi gözükse de sürüldüğünde aynı tonu vermiyor. Rujun rengi çok çabuk dudaktan çıkıyor ancak içindeki simler dudağa yapışıyor.

 
     Şu anki fiyatı 31 tl. Ancak indirimlerde  20 tl gibi fiyata alınabiliyor. Bu ruj benim beklentilerimi ne rengi konusunda nede dokusu bakımından hiç karşılayamadı. Bu sebeple bu seriden başka bir ruj denemeyi düşünmüyorum. Benim ruj hakkında ki deneyimlerim bu şekildeydi. Vakit ayırdığınız için teşekkürler :))


 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder