30 Eylül 2016 Cuma

The Balm Meet Matt Trimony


     Merhaba,

    Daha önce ki yazılarımda indirim canavarı olduğumdan bahsetmiştim. Tabi ki geçtiğimiz günlerde ki bayram indirimini de kaçırmadım:))
Gratiste bulunan, The Balm markasının Türkiye'de satışa çıkarttığı günden beri ,almayı istediğim ancak önceliği başka ürünlere vererek almayı ertelediğim bir far paleti vardı.Tabi ki Meet Matt Trimony paleti.Kısmetimde geçtiğimiz bayram indiriminde almak varmış:)
   


Gelelim palete; sonbahar kış ayları için biçilmiş kaftan. Dokuz adet doğal toprak tonlarını içeren mat farlardan oluşuyor.Farların beşi açık dördü koyu tondan oluşuyor.Tozutma problemi The Balm'ın çoğu paletinde yaşanan bir sıkıntı.Ancak abartılı olmadığı için çok rahat tolere edilebilir bir durum.Kalıcılıkları ise beni gayet tatmin etti.Sabah yaptığım makyajı uzun saatler kullanmama rağmen herhangi bir dağılma olmadı.
İndirim%40+10 oranında olunca paletin fiyatı 59.90 tl geldi.(İndirimli haliyle bu palet için makul sayılabilecek bir fiyat.)
     Gratis indiriminde alacaklarınızın yanına eklemeniz gereken her yaşa, her saate uygun makyaj yapabileceğiniz banko bir palet:))
Zaman ayırdığınız için teşekkürler.Sevgiler

Beni instagram hesabımdan takip etmek isterseniz https://www.instagram.com/guzininaynasi/ bu linkten ulaşabilirsiniz:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder