20 Aralık 2016 Salı

Mac Studıo Fix Powder Plus Fondation

         Herkese merhaba,

    Ülkemizin içinde bulunduğu bu kaos ortamı beni de vatanını milletini seven her vatandaş gibi derinden üzüyor. Her hafta acı haberlerle sarsılmaktan dolayı elim kolum kalkmaz oldu. Allah'ımdan dileğim ülkemiz ve milletimiz için güzel günler yakın olsun inşallah.
 Geçtiğimiz aylarda kozmetikte taksit imkanı devletin aldığı kararlar doğrultusunda kaldırıldı. Bu bazen zorlayıcı bir durum oluyor bizler için. Ancak bu kanun satışların düşüşünden rahatsızlık duyan kozmetik firmalarının sık sık indirime girmesine sebep oldu. Öyle ki ülkemizde satışa sunulduğu günden itibaren hiç indirime girmemiş olan Mac Cosmetics bile indirim yapmak zorunda kaldı :)) 3 ocağa kadar sürecek %20 indirim Mac mağzalarında ve online satışta. Benden söylemesi:)
    Gelelim konumuza  hanımların özel günlerinde ciltleri bazen makyaj kabul etmez. Benim de bu durumla karşı karşıya kaldığım zamanlar oluyor. Böyle günlerde tenim için kullandığım fondöten, BB, CC Krem gibi kapatıcı cilt ürünleri cildime yerleşmiyor yada bir müddet sonra kusma yapabiliyordu. Böyle zamanlarda imdadıma yetişen bir üründen bahsetmek istiyorum.

 
Mac Studıo Fix Powder Plus Fondation. Pudra ve toz fondöten birleşimi bir ürün. Örtücülüğü fondötenli olduğu için oldukça başarılı. Mat bitiş sağlıyor. Ortalama 3/4 saat ciltte sabit kalıyor. Kullanımı rahat bir ürün olduğu için tazelemesi çok kolay. İster kendi süngeri ile isterseniz uygun bir fırçayla uygulayabilirsiniz. 15 gr ' lık oldukça bereketli olacağını düşündüğüm bir ürün. İyi nemlendirilmiş tüm cilt tipleri için uygun olacağını düşünüyorum. Fiyatı 96 tl. Benim rengimC3.5.



Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder